Til denne spidskålssalat med mango og koriander, skal der også bruges mandler. Vi er blevet rigtig glade for at bruge mandler, som har stået i vand i køleskabet. Det gør dem friske igen, og de smager mere af mandler.
Du tager bare en håndfuld mandler og kommer dem i et syltetøjsglas. Derefter hælder du vand på, og stiller dem i køleskabet. De kan allerede bruges efter en dags tid i køleskabet. Husk dog at skrifte vandet hver eller hver anden dag, så de holder sig friske.
Dressingen i denne salat er mangobalsamico, men man kan også lave en olie-eddikedressing og bruge den i stedet for.
Salaten passer rigtig god sammen med Lammefrikadeller i spicy kokossauce eller Lammekølle
Ingredienser
- 1/2 fintsnittet spidskål
- 1 mango
- 1/2 mild rød chili
- 20 mandler i vand
- 1/2 rød peberfrugt
- 1 spsk mangobalsamico
- 1 håndfuld hakket koriander
Antal personer:
Recipe Notes
- Kom den fintsnittede spidskål i en skål.
- Skær peberfrugt, mango og chili i små tern, og kom dem ved.
- Kom balsamico over salaten, og vend den godt rundt.
- Kom mandlerne ved, og vend salaten ud på et fladt fad.
- Pynt med hakket koriander.
Del denne opskrift
Skriv et svar