- Sisterfood - http://sisterfood.dk -

Spidskålssalat med mango og koriander

[1]

Spidskålssalat med mango og koriander

 

Til denne spidskålssalat med mango og koriander, skal der også bruges mandler. Vi er blevet rigtig glade for at bruge mandler, som har stået i vand i køleskabet. Det gør dem friske igen, og de smager mere af mandler.

Du tager bare en håndfuld mandler og kommer dem i et syltetøjsglas. Derefter hælder du vand på, og stiller dem i køleskabet. De kan allerede bruges efter en dags tid i køleskabet. Husk dog at skrifte vandet hver eller hver anden dag, så de holder sig friske.

Dressingen i denne salat er mangobalsamico, men man kan også lave en olie-eddikedressing og bruge den i stedet for.

Salaten passer rigtig god sammen med Lammefrikadeller i spicy kokossauce [2] eller Lammekølle [3]

Spidskålssalat med mango og koriander
[4]
Print Recipe
Antal personer
4
Antal personer
4
Spidskålssalat med mango og koriander
[4]
Print Recipe
Antal personer
4
Antal personer
4
Ingredienser
Antal personer:
Recipe Notes
  1. Kom den fintsnittede spidskål i en skål.
  2. Skær peberfrugt, mango og chili i små tern, og kom dem ved.
  3. Kom balsamico over salaten, og vend den godt rundt.
  4. Kom mandlerne ved, og vend salaten ud på et fladt fad.
  5. Pynt med hakket koriander.
Del denne opskrift