• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Sisterfood

LÆKKER MAD FOR SULTNE SJÆLE

  • Forside
  • Sisterfood
  • Opskrifter

Lammekølle

30. marts 2016 by Anne_Daus Skriv kommentar

Lammekølle

Lammekølle

Lam er virkelig lækkert kød, når man får det i en god kvalitet. Her er den først steg ved en lavere temperatur, hvorefter den skal have en marinade med sennep, citron og olie. Herefter skrues der op for temperaturen, så dressingen karamelliserer i ovnen. Det giver en rigtig god smag og passer rigtig godt til kødet.

Af tilbehør til lammet kan du evt prøve: Rå blomkålssalat med fennikel og pinjekerner, Stegt spidskål eller Signes iranske rissalat med friske krydderurter

Lammekølle
Print Recipe
Antal personer
6
Antal personer
6
Lammekølle
Print Recipe
Antal personer
6
Antal personer
6
Ingredienser
  • 1 Lammekølle (over 2 kg er bedst)
  • 3 spsk grov sennep
  • 3 spsk olivenolie
  • saft fra en halv citron
  • salt
  • peber
Antal personer:
Recipe Notes
  1. Ovnen tændes på 160 grader.
  2. Lammekøllen krydres med salt og peber og stilles i ovnen.
  3. Steg køllen i to timer.
  4. Bland sennep, olie og citron sammen i en skål.
  5. Tag køllen ud, og smør den ind i dressingen.
  6. Sæt køllen tilbage, og skru op på 210 grader.
  7. Giv køllen ca. 30 min med dressingen på. Den må gerne blive gylden.
  8. Tag køllen ud og tjek centrumtemperaturen. Den skal være på 58-60 grader.
Del denne opskrift

Skrevet i: Lam Tags: lam, lammekølle

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Hvem er vi

image

Rigtig hjertelig velkommen til SisterFood! Bag bloggen står vi, Signe og Anne, og I kan læse meget mere om os lige her.

Søg opskrift

Instagram

Facebook

sisterfood.dk

TURE OG ARRANGEMENTER

  • Fødselsdag
  • Konfirmation 2016

Copyright © 2021 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress