Det er jo super lækkert og nemt at lave sine egne knækbrød. Disse knækbrød med maltmel og hampefrø er en lidt grovere udgave, da der også er rugmel i. Maltmelen giver og en lidt dybere smag til dit knækbrød, men det kan sagtens erstattes af rugmel. Maltknækbrød er godt, både som snack eller til en lækker brunch. Denne opskrift giver ca. 40-45 stykker. Når de er bagt, opbevares de i en dåse eller en lufttæt beholder.
Skal du lave brunch så prøv f.eks. Æggekage med spidskål og mozzarella , Grove pandekager eller Amerikanske pandekager. Eller hvad med knækbrød med laks og Mayo med sennep.
Recipe Notes
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
- Bland alle de tørre dele i en skål, og rør det sammen med en grydeske.
- Tilsæt olie og vand, or rør det til en ensartet masse.
- Fordel dejen på to stykker bagepapir.
- Læg et stykke bagepapir ovenpå, og rul dejen ud mellem de to stykker bagepapir med en kagerulle.
- Rids dejen med en kniv, så du får kvadrater eller rektangulære stykker.
- Bag dine knækbrød i oven i ca. 20 min. De skal være gyldne.
Del denne opskrift
Skriv et svar