- Amerikanske pandekager
Vi elsker amerikanske pandekager med sirup til brunch. Vi har tilføjet lidt rugmel og brun farin i vores opskrift, det gør dem bestemt ikke ringere :-). Vi bruger A-38, men man kan sagtens bruge creme fraiche eller kærnemælk i stedet for. Her er de serveret med friske hindbær, men man kan jo bruge de bær eller frugter, man godt kan lide.
Denne opskrift rækker til 4-6 personer, alt afhængig af hvor meget andet, man serverer til.
Ingredienser
- 250 g hvedemel
- 25 g rugmel
- 2 spsk brun farin
- 2,5 tsk bagepulver
- 0,5 tsk salt
- 2,5 dl skummetmælk
- 2 dl A-38
- 0,5 dl flydende fedtstof
- 2 hele æg
- 1 bakke hindbær
- sirup
- fedtstof til stegning
Antal personer:
Recipe Notes
- Bland de tørre ingredienser i en skål.
- Tilsæt flydende fedtstof, mælk og A-38, og rør det sammen med en elpisker, til det er en homogen masse.
- Steg pandekagerne på panden i fedstof (vent med at vende dem, til der er fint med luftbobler i dem)
- Server med sirup og bær/frugt
Del denne opskrift
Skriv et svar