- Karrysuppe med kylling
Denne karrysuppe med kylling er fuld af god smag. Samtidig rækker kødet langt. Vi har valgt kun at bruge halvdelen af kyllingekødet til fire personer. Så kan du evt. lave Høns med spidskål og sprødt skind dagen efter 🙂
Suppen smager godt med Maltboller eller Boller med hytteost
Ingredienser
- 1 porre
- 2 løg
- 1 stor kylling
- 3 stængler bladselleri
- 2 gulerødder
- 1/2 selleri
- 1/2 dl ekstra fine ærter
- 10 peberkorn
- 1,5 l vand
- 3 forårsløg
- 1-2 tsk karry
- 1 spsk god jomfruolivenolie
- 1 dl ris
- persille
- 1 spsk soya
- 1-2 tsk salt
- peber
- 2 dl fløde eventuelt
Antal personer:
Recipe Notes
- Start med suppen:
- Kog kyllingen i en time i vandet sammen med: et løg, en halv porre, et kvart selleri, en gulerod, peberkorn og nogle kviste persille.
- Tag kyllingen op, og lad den køle af.
- Si suppen, og stil den fra til senere.
- Hak den anden gulerod, forårsløg (gem det øverste grønne til senere), løg og bladselleri.
- Steg karryen af i olien i en gryde.
- Tilsæt de hakkede grønsager, ris, 2 tsk salt, soya (evt. fløde) og lad suppen koge i 20 min uden låg.
- Tag skindet af kyllingen, og gem det, hvis du vil lave en kyllingesalat.
- Parter halvdelen af kyllingen, skær den i mindre stykker, og kom kødet i suppen.
- Smag den til med salt og peber.
- Tilsæt det grønne af forårsløget samt lidt hakket persille, og server.
Del denne opskrift
Skriv et svar