- Salat med kylling og sprødt skind
Denne opskrift på kyllingesalat, som har høns med spidskål og sprødt skind, er genial at bruge, hvis man har kogt en kylling. Gem endelig skindet, og brug det til denne salat – det giver et ekstra pift :-).
Vi bruger hjemmelavet mayo med sennep
Har du brug for lækkert rugbrød så klik her
Ingredienser
- 370 g kogt kylling
- 4 spsk hjemmelavet mayonnaise
- 1 stilk blegselleri
- 30 g spidskål
- 5 radiser
- purløg
- salt og peber
- evt avocado til pynt
- skindet fra en kogt kylling
- 4 stykker rugbrød
Antal personer:
Recipe Notes
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Put mayonnaisen i en skål.
- Skær kylling, blegselleri og spidskål, og kom det i skålen.
- Skær radiserne i skiver, og klip purløg.
- Bland det sammen med de andre ingredienser.
- Bag skindet på et stykke bagepapir i 8-12 min. Hold øje med det. Det skal være lysebrunt.
- Tag skindet ud, og lad det køle af.
- Anret på et stykke rugbrød, og pynt med sprødt skind og evt. avocado.
Del denne opskrift
Skriv et svar