• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Sisterfood

LÆKKER MAD FOR SULTNE SJÆLE

  • Forside
  • Sisterfood
  • Opskrifter

Høns med spidskål og sprødt skind

6. april 2016 by Anne_Daus Skriv kommentar

Salat med kylling og sprødt skind

Denne opskrift på kyllingesalat, som har høns med spidskål og sprødt skind, er genial at bruge, hvis man har kogt en kylling. Gem endelig skindet, og brug det til denne salat – det giver et ekstra pift :-).

Vi bruger hjemmelavet mayo med sennep

Har du brug for lækkert rugbrød så klik her

 

Høns med spidskål og sprødt skind
Print Recipe
Antal personer
4
Antal personer
4
Høns med spidskål og sprødt skind
Print Recipe
Antal personer
4
Antal personer
4
Ingredienser
  • 370 g kogt kylling
  • 4 spsk hjemmelavet mayonnaise
  • 1 stilk blegselleri
  • 30 g spidskål
  • 5 radiser
  • purløg
  • salt og peber
  • evt avocado til pynt
  • skindet fra en kogt kylling
  • 4 stykker rugbrød
Antal personer:
Recipe Notes
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Put mayonnaisen i en skål.
  3. Skær kylling, blegselleri og spidskål, og kom det i skålen.
  4. Skær radiserne i skiver, og klip purløg.
  5. Bland det sammen med de andre ingredienser.
  6. Bag skindet på et stykke bagepapir i 8-12 min. Hold øje med det. Det skal være lysebrunt.
  7. Tag skindet ud, og lad det køle af.
  8. Anret på et stykke rugbrød, og pynt med sprødt skind og evt. avocado.
Del denne opskrift

Skrevet i: Fjerkræ, Lette retter Tags: kylling, radiser, salat, smørrebrød

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Hvem er vi

image

Rigtig hjertelig velkommen til SisterFood! Bag bloggen står vi, Signe og Anne, og I kan læse meget mere om os lige her.

Søg opskrift

Instagram

Facebook

sisterfood.dk

TURE OG ARRANGEMENTER

  • Fødselsdag
  • Konfirmation 2016

Copyright © 2022 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress