• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Sisterfood

LÆKKER MAD FOR SULTNE SJÆLE

  • Forside
  • Sisterfood
  • Opskrifter

Tunmousse med kapers

21. oktober 2018 by Anne_Daus Skriv kommentar

Tunmousse med kapers

I vores optik er tunmousse helt undervurderet. Vi synes, det er godt som forret, som en del af tapas eller som tilbehør til frokost. Det er jo super nemt, og så er det meget billigt.

Dette er en version af tunmousse med kapers og bladselleri. Det gør den frisk og let i smagen. Din tounmousse opgraderes selvfølgelig, hvis du laver din egen Mayo med sennep

Tunmousse med kapers
Print Recipe
Antal personer
4-6
Antal personer
4-6
Tunmousse med kapers
Print Recipe
Antal personer
4-6
Antal personer
4-6
Ingredienser
  • 1 pakke flødeost naturel
  • 3 dåser tun i olie
  • 1 glas kapers
  • 4 spsk hjemmelavet mayonnaise
  • 1/2 citron
  • salt
  • peber
  • 1 lille bundt dild
  • evt. løvstikke
  • 2-3 stængler bladselleri
Antal personer:
Recipe Notes
  1. Skyl og snit din bladselleri fint.
  2. Dræn tunen for olie, og bland det i en skål sammen med bladselleri, flødeost, mayonnaise, salt, peber og saften fra citronen.
  3. Blend eller hak kapers og dild (evt. løvstikke) rigtig fint, og bland det i din tunmousse.
  4. Smag den til med salt og peber.
Del denne opskrift

Skrevet i: Lette retter, Tapas

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Hvem er vi

image

Rigtig hjertelig velkommen til SisterFood! Bag bloggen står vi, Signe og Anne, og I kan læse meget mere om os lige her.

Søg opskrift

Instagram

Facebook

sisterfood.dk

TURE OG ARRANGEMENTER

  • Fødselsdag
  • Konfirmation 2016

Copyright © 2021 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress