- Sisterfood - http://sisterfood.dk -

Tunmousse med kapers

I vores optik er tunmousse helt undervurderet. Vi synes, det er godt som forret, som en del af tapas eller som tilbehør til frokost. Det er jo super nemt, og så er det meget billigt.

Dette er en version af tunmousse med kapers og bladselleri. Det gør den frisk og let i smagen. Din tounmousse opgraderes selvfølgelig, hvis du laver din egen Mayo med sennep [2]

Tunmousse med kapers
[3]
Print Recipe
Antal personer
4-6
Antal personer
4-6
Tunmousse med kapers
[3]
Print Recipe
Antal personer
4-6
Antal personer
4-6
Ingredienser
Antal personer:
Recipe Notes
  1. Skyl og snit din bladselleri fint.
  2. Dræn tunen for olie, og bland det i en skål sammen med bladselleri, flødeost, mayonnaise, salt, peber og saften fra citronen.
  3. Blend eller hak kapers og dild (evt. løvstikke) rigtig fint, og bland det i din tunmousse.
  4. Smag den til med salt og peber.
Del denne opskrift