• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Sisterfood

LÆKKER MAD FOR SULTNE SJÆLE

  • Forside
  • Sisterfood
  • Opskrifter

Tomatsauce med limabønner

3. februar 2021 by Anne_Daus Skriv kommentar

Denne tomatsauce med limabønner er en lækker vegetarret, som smager lækkert på pasta. Er man mere til ris, bulgur eller spelt, er det også en mulighed. Prøv den f.eks. med Pilaf med spelt og krydderurter

Retten er let og hurtig at lave, det tager kun ca. 45 min.  Har du ikke tid til at grille dine peberfrugter, kan de sagtens bruges uden. Vinen er med til at give retten syre, men kan erstattes af vand eller en ekstra dl fløde.

Tomatsauce med limabønner

Tomatsauce med limabønner
Tomatsauce med limabønner
Print Recipe
  • RegionLette retter
Antal personer
4
Antal personer
4
Tomatsauce med limabønner
Tomatsauce med limabønner
Print Recipe
  • RegionLette retter
Antal personer
4
Antal personer
4
Ingredienser
  • 1 stort løg
  • 2 kinesiske hvidløg (eller 4 fed alm)
  • 2 spsk god jomfruolivenolie
  • 1 dl hvidvin
  • 1 - 2 stilke bladselleri
  • 1 dåse flåede tomater
  • 70 g tomatkoncentrat
  • 1 grillet rød peber
  • 1 dl fløde
  • 230 drænede limabønner
  • 1 potte hakket frisk basilikum
  • 1 tsk sukker
  • 2 - 3 tsk salt
  • peber
  • revet parmesan
Antal personer:
Recipe Notes
  1. Tænd ovnen på 230 grader.
  2. Når ovnen er varm grilles peberfrugten, til den er sort.
  3. Tag peberfrugten ud, og lad den køle lidt af,  inden den frigøres for skind og kerner og skæres i tern.
  4. Skær løg og hvidløg i små tern.
  5. Flæk bladselleriet i tre, og skær den i små tern.
  6. Varm olien op i en gryde, og steg løg og hvidløg, til de er glasklare.
  7. Tilsæt bladselleri, og steg i to minutter.
  8. Kom hvidvin på, og kog det kort op.
  9. Tilsæt flåede tomater, tomatkoncentrat, grillet peberfrugt , sukker, salt og peber, og lad det koge i 15 min.
  10. Tilsæt fløde og hakket basilikum, og lad det koge yderligere 15 min. Kog evt. pastaen imens.
  11. Dræn bønner for vand, kom dem i retten, og kog i to minutter, til bønnerne er varme.
  12. Smag til med salt og peber.
  13. Server tomatsaucen på pasta med masser af parmesan på toppen.
Del denne opskrift

Skrevet i: Lette retter Tags: grillet peberfrugt, pasta, tomatsauce, vegetarret

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Hvem er vi

image

Rigtig hjertelig velkommen til SisterFood! Bag bloggen står vi, Signe og Anne, og I kan læse meget mere om os lige her.

Søg opskrift

Instagram

Facebook

sisterfood.dk

TURE OG ARRANGEMENTER

  • Fødselsdag
  • Konfirmation 2016

Copyright © 2022 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress