Pilaf er en god måde at lave ris på. Pilaf med spelt og krydderurter er en lidt mere moderne version, og den er fyldt med masser af god smag. Når man tilsætter spelt, giver det lidt ekstra bid til din pilaf. Man kan sagtens lave den enten med ris eller spelt alene. Det fungerer rigtig godt som tilbehør til forskellige retter f.eks Karrykylling. Når der er sæson, er det rigtig lækkert at putte en masse urter i. Det kan f.eks. være: ramsløg, basilikum, persille eller purløg. Det giver en friskhed til din pilaf.
Recipe Notes
- Hak løget i små tern, og bræk spaghettien i mindre stykker.
- Varm fedtstoffet op i en gryde.
- Tilsæt spaghetti, og steg i ca. 2 min.
- Tilsæt løg, og steg yderligere 3 min.
- Kom spelt og ris i gryden, og rør det godt rundt.
- Tilsæt boullion og salt, og kog din pilaf under log i 12 min.
- Sluk for blusset, og lad den stå i 12 min.
- Hak dine friske urter, og kom dem i din pilaf.
- Anret og drys med lidt ekstra krydderurter.
Del denne opskrift
Skriv et svar