• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Sisterfood

LÆKKER MAD FOR SULTNE SJÆLE

  • Forside
  • Sisterfood
  • Opskrifter

Svampestuvning til tapas

3. juli 2016 by Anne_Daus Skriv kommentar

Svampestuvning til tapas

Svampe er et hit, synes vi. Vi elsker alle mulige slags. Vi plejer altid selv at finde tragtkantareller om efteråret, så vi kan bruge det i supper, stuvninger, på pizza mm. I denne opskrift er der brugt porto bello. Det smager lækkert på ristet brød. Vi plejer at bruge det som forret eller til tapas.

Svampestuvning til tapas
Print Recipe
Antal personer
4
Tilberedningstid
15 min
Antal personer
4
Tilberedningstid
15 min
Svampestuvning til tapas
Print Recipe
Antal personer
4
Tilberedningstid
15 min
Antal personer
4
Tilberedningstid
15 min
Ingredienser
  • 3 store portobellosvampe
  • 1 lille løg
  • 1 spsk jomfruolivenolie
  • 1 dl fløde
  • 1/2 lime
  • 1/4 squash
  • salt
  • peber
  • frisk oregano
Antal personer:
Recipe Notes
  1. Hak løg og svampe.
  2. Steg det i olien på panden til det er mørt (5 min)
  3. Tilsæt fløde, salt, peber og saft fra lime, og steg videre (pas på med varmen, fløden må ikke koge helt ind)
  4. Skær squashen i små tern, og tilsæt til sidst sammen med hakket oregano.
  5. Server på ristet brød.
Del denne opskrift

Skrevet i: Forretter, Tapas Tags: squash, svampe, tapas

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Hvem er vi

image

Rigtig hjertelig velkommen til SisterFood! Bag bloggen står vi, Signe og Anne, og I kan læse meget mere om os lige her.

Søg opskrift

Instagram

Facebook

sisterfood.dk

TURE OG ARRANGEMENTER

  • Fødselsdag
  • Konfirmation 2016

Copyright © 2021 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress