Svampe er et hit, synes vi. Vi elsker alle mulige slags. Vi plejer altid selv at finde tragtkantareller om efteråret, så vi kan bruge det i supper, stuvninger, på pizza mm. I denne opskrift er der brugt porto bello. Det smager lækkert på ristet brød. Vi plejer at bruge det som forret eller til tapas.
Ingredienser
- 3 store portobellosvampe
- 1 lille løg
- 1 spsk jomfruolivenolie
- 1 dl fløde
- 1/2 lime
- 1/4 squash
- salt
- peber
- frisk oregano
Antal personer:
Recipe Notes
- Hak løg og svampe.
- Steg det i olien på panden til det er mørt (5 min)
- Tilsæt fløde, salt, peber og saft fra lime, og steg videre (pas på med varmen, fløden må ikke koge helt ind)
- Skær squashen i små tern, og tilsæt til sidst sammen med hakket oregano.
- Server på ristet brød.
Del denne opskrift
Skriv et svar