Så er der lækker pizza på bund af squash. Den er meget velsmagende og “dejen” består primært af squash og æg, hvilket giver en lækker konsistens og en god smag. Her har vi lavet den med skinke, avocado, cherrytomater, ruccola og rød peber. Men man kan tilpasse fyldet, som man har lyst 🙂
Ingredienser
Bund
- 1 hel revet squash
- 2 spsk hvedemel (kan undlades)
- 1/2 tsk groft salt
- 2 hele hele æg
Fyld
- 1 avocado
- 1 håndfuld ruccola
- 6 cherrytomater
- 1/2 rød peberfrugt
- 125 g revet mozzarella
- 4 tsk tomatpesto
- 100 g skinke eller kylling
Antal personer: personer
Recipe Notes
- Riv squashen, og klem væden fra.
- Bland din squash med resten af ingredienserne til bunden, og fordel i et tyndt lag på en bageplade med bagepapir, den skal være tynd, men man må ikke se papiret igennem.
- Bag i ovnen ved 200 grader i 20 min.
- Tag den ud af oven, og vend den om, og bag yderlige 5 min.
- Fordel herefter ost og skinke på bunden, og bag den ca. 10 min, til osten er let lysebrun.
- Tag bunden ud, fordel grøntsagerne ovenpå og server.
Del denne opskrift
Skriv et svar