Denne omelet med spinat er super lækker til brunch, frokost eller som let aftensmad. Du kan sagtens bruge andre og flere grøntsager end spinat. Det smager skønt med en salat til f.eks Salat med rå blomkål, tranebær og pistacienødder eller Gulerodssalat med mango og chili
Ingredienser
- 7 æg
- 1 dl fløde eller mælk
- 100 g frisk spinat
- 80 g revet ost f.eks. Vesterhavsost
- 1 spsk god olie
- salt
- peber
Antal personer:
Recipe Notes
- Pisk æg og fløde sammen i en skål.
- Riv osten.
- Varm olien op i en pande, og steg spinaten til den "falder sammen".
- Tilsæt æggemassen, og rør i den, til den stivner lidt.
- Drys revet ost henover.
- Når æggemassen er ved at være fast, kan du vippe panden. Så skrider æggemassen, og du kan folde den.
- Steg yderlige et par minutter, og krydr med salt og peber.
Del denne opskrift
Skriv et svar