Rå blomkål smager rigtig friskt. Det har godt af at få lidt syre og sødme med på vejen, så passer det til utrolig mange retter. Salaten behøver på ingen måde at være hjertesalat, det kan vi bare godt lide.
Ingredienser
- 3-4 buketter blomkål
- 1/2 økologisk lime
- 2 blade hjertesalat
- 1 spsk god jomfruolivenolie
- 2 spsk pistacienødder
- 1/2 dl tørrede tranebær
Antal personer:
Recipe Notes
- Rist pistacienødderne på en tør pande, og lad dem køle af
- Rens blomkålen og snit den fint med en kniv eller på et mandolinjern.
- Rens salaten, og skær den i tynde strimler.
- Bland olie og limesaft i en skål, og put den på blomkålen.
- Bland blomkålen med salat og tranebær, og anret den på et fad.
- Pynt med hakkede pistacienødder.
Del denne opskrift
Skriv et svar