• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Sisterfood

LÆKKER MAD FOR SULTNE SJÆLE

  • Forside
  • Sisterfood
  • Opskrifter

Havtornsirup

16. oktober 2018 by Anne_Daus Skriv kommentar

Havtornsirup

Havtorn er bær du selv kan finde om efteråret, men de kan også købes på frost i en del supermarkeder efterhånden. Plukker du dem selv, er det nemmest at putte grenene i fryseren i nogle døgn. Det gør det lettere at få bærrene af.

Denne havtornsirup smager fantastisk som tilbehør til ost. Den er syrlig og sød på sammen tid. Siruppen kan også bruges i en is. Så tilsættes der bare et par spiseskefulde til ismassen, så har du en fin havtornis se: Vanilleis

Havtornsirup
Print Recipe
Havtornsirup
Print Recipe
Ingredienser
  • 200 g havtorn
  • 125 g sukker
  • 50 g brun farin
Antal personer:
Recipe Notes
  1. Bland havtorn, sukker og brun farin i en gryde.
  2. Kog det til en sirup, det tager ca. 15 - 30 min. Tjek konsistensen på din sirup løbende. Det gør du ved at putte lidt sirup på en lille tallerken og stille den på køl i to min. Konsistensen skal være sej, så er den færdig.
  3. Hæld din sirup gennem en sigte, så kernerne sies fra. Mos dem gerne lidt med en ske.
  4. Hæld den på et glas, og afkøl den.
Del denne opskrift

Skrevet i: Kager og desserter, Tilbehør Tags: dessert, havtorn, havtornsirup, is, ost

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Hvem er vi

image

Rigtig hjertelig velkommen til SisterFood! Bag bloggen står vi, Signe og Anne, og I kan læse meget mere om os lige her.

Søg opskrift

Instagram

Facebook

sisterfood.dk

TURE OG ARRANGEMENTER

  • Fødselsdag
  • Konfirmation 2016

Copyright © 2021 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress