Disse sprøde kikærter kan bruges enten som en snack i sig selv eller som ingrediens i en lækker salat. De er bl.a. krydrede med spidskommen og chili, så de har en god dybde i smagen. De er nemme at lave, og de passer sig selv i ovnen, så der er ikke meget arbejdstid i dem. Man skal bare lige huske, at kikærterne skal udblødes dagen i forvejen.
Ingredienser
- 200 g kikærter
- 1 bouillonterning (evt. grøntsags)
- 1 tsk salt
- 2 spsk jomfruolivenolie
- 1 tsk spidskommen
- 1 tsk karry
- 1 knivspids chili
- 1/2 tsk koriander
- 1,5 tsk gurkemeje
- 1 tsk salt
- 1/2 tsk peber
Antal personer:
Recipe Notes
- Kikærter lægges i vand til næste dag.
- Skyl kikærterne, og kog dem i vand sammen med bouillon og salt i ca. 50 min.
- Si vandet fra, og lad dem stå i et dørslag.
- Put kikærter, olie og krydderier i en skål, og bland det hele godt sammen.
- Tænd ovnen på 150 grader.
- Bag dem i ovnen i ca. 1 time og 15 min. De skal være sprøde.
- Tag dem ud af ovnen, og lad dem køle af.
Del denne opskrift
Skriv et svar