- Sisterfood - http://sisterfood.dk -

Sprøde kikærter

[1]

Sprøde kikærter

[2]

Sprøde kikærter

Disse sprøde kikærter kan bruges enten som en snack i sig selv eller som ingrediens i en lækker salat. De er  bl.a. krydrede med spidskommen og chili, så de har en god dybde i smagen. De er nemme at lave, og de passer sig selv i ovnen, så der er ikke meget arbejdstid i dem. Man skal bare lige huske, at kikærterne skal udblødes dagen i forvejen.

Sprøde kikærter
[3]
Print Recipe
Sprøde kikærter
[3]
Print Recipe
Ingredienser
Antal personer:
Recipe Notes
  1. Kikærter lægges i vand til næste dag.
  2. Skyl kikærterne, og kog dem i vand sammen med bouillon og salt i ca. 50 min.
  3. Si vandet fra, og lad dem stå i et dørslag.
  4. Put kikærter, olie og krydderier i en skål, og bland det hele godt sammen.
  5. Tænd ovnen på 150 grader.
  6. Bag dem i ovnen i ca. 1 time og 15 min. De skal være sprøde.
  7. Tag dem ud af ovnen, og lad dem køle af.
Del denne opskrift