Salsa verde med nye kartofler er fantastik i hele sommersæsonen, hvor der er masser af lækre urter. Du kan sådan set bruge de urter, du bedst kan lide, når du laver den. I denne opskrift har vi brugt persille, basilikum og lidt mynte. Det tager kun 10 minutter at lave, så det er super nemt. Det gode er, at man både kan spise det både på lune og kolde kartofler. Derfor kan det sagtens laves i forvejen, hvis det skal være nemt.
Ingredienser
- 1 pose pinjekerner
- 1 dl god jomfruolivenolie
- 1 stor håndfuld persille
- 1 potte frisk basilikum
- 2 stængler mynte
- salt
- peber
Antal personer:
Recipe Notes
- Rist pinjekernerne på en tør pande, og lad dem køle af.
- Put urter, olie og pinjekerner i en blender, og blend det til en ensartet masse.
- Smag den til med salt og peber.
- Fordel din salsa verde på dine varme kartofler.
Del denne opskrift
Skriv et svar