Vi elsker rejer med nye asparges. Vi bruger altid rejer af god kvalitet, det giver klart den bedste smag. Hjemmelavet mayonnaise er bedst – den finder du her: Mayo med sennep
Denne forret er både nem og hurtig, og så er den fyldt med god smag. et plus er også, at den kan forberedes i forvejen. Så har man god tid til sine gæster.
Ingredienser
- 400 g drænede rejer
- 3 spsk hjemmelavet mayonnaise
- 3 store hvide asparges
- frisk dild
- salt
- peber
Antal personer:
Recipe Notes
- Put mayonnaisen i en skål.
- Skræl og snit 3/4 af den hvide asparges - gem toppen.
- Skær toppen af den hvide aparges igennem, og kog den i 30 sek i letsaltet vand.
- Hak dild og bland det sammen med mayonnaise, rå asparges og rejer.
- Smag til med salt og peber.
- Anret rejesalaten på en tallerken, og pynt med kogt asparges, friskkværnet peber og en dildkvist
Del denne opskrift
Skriv et svar