Når der er sæson for rabarber, er det super lækkert med en kold rabarbersuppe med en kugle vanilleis. Det er super nemt at lave, og det passer næsten sig selv :-). Suppen får den flotteste farve, hvis du kan få fat i nogle meget røde rabarber. Denne opskrift giver ca. 1.5 l suppe. Det eneste, du skal være opmærksom på er, at den skal trække i køleskabet i to dage.
Vi putter altid en kugle vanilleis i suppen, det giver en god smag sammen med den friske rabarbersmag. Her er en god opskrift på Vanilleis med marscapone
Recipe Notes
- Rabarberne skæres i mindre stykker og snittes i strimler på langs.
- Kom de snittede rabarber i en skål, og drys dem med 100 g. sukker. Lad det trække i en halv time.
- Skrab kornene ud af vanillestangen.
- Resten af sukkeret, citron, vanillekorn, vanillestang og vand koges op i en gryde, og det hældes over rabarberne.
- Dæk suppen til, og lad den trække i køleskabet i to dage.
- Si suppen og server den med is.
Del denne opskrift
Skriv et svar