Mangler du noget lækkert tilbehør til dit kød? Så prøv disse portobellosvampe med fyld. De kan også sagtens spises som en ret i sig selv sammen med en lækker salat f.eks Rå blomkålssalat med fennikel og pinjekerner
De er nemme og hurtige at lave. Til fyldet bruger vi pinjekerner, løg, feta og flødeost. Det giver en god, cremet konsistens og en fin nøddet smag. Du kan sagtens putte andre ting i dit fyld, f.eks spinat.
Ingredienser
- 4 portobellosvampe
- 30 g pinjekerner
- 2 små skalotteløg
- 1 fed hvidløg, hakket
- 100 g smuldret feta
- 2 spsk flødeost
- 2 spsk hakket persille
- friskkværnet peber
- 1 spsk olie
Antal personer:
Recipe Notes
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Rist pinjekernerne på en pande, og lad dem køle af på en tallerknen.
- Rengør svampene, og tag stilken af.
- Skær løgene i mindre stykker, og steg dem i olie (ca. 2 min) på panden sammen med hakket hvidløg.
- Hak stilkene, og steg dem sammen med løgene i ca. 2 min.
- Sluk for panden, og tilsæt flødeost, og rør det godt sammen.
- Put fyldet i en skål, og tilsæt smuldret feta, lidt peber og hakket persille (gem lidt lidt pynt).
- Put fyldet i svampene, og bag dem i ovnen i ca. 25 min.
- Tag svampene ud, drys med frisk persille og server.
Del denne opskrift
Skriv et svar