• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Sisterfood

LÆKKER MAD FOR SULTNE SJÆLE

  • Forside
  • Sisterfood
  • Opskrifter

Pekankage med fersken

24. januar 2019 by Anne_Daus Skriv kommentar

Denne pekankage med ferskner er lækker til kaffebordet eller som dessert. Den får en god og knasende overflade, da den skal drysses med sukker under bagningen. Vi har brugt pekannødder, men du kan sagtens bruge andre typer af nødder. Vi serverer kagen med flødeskum, men det smager også godt med f.eks. Vanilleis til.

Pekankage med fersken
Pekankage med fersken
Print Recipe
Pekankage med fersken
Print Recipe
Ingredienser
  • 200 g blødt smør
  • 150 g sukker
  • 150 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk vanille
  • 75 g hakkede pekannødder
  • 300 g syltede ferskner
  • 2 store æg
  • 1/4 dl sukker
  • 1/4 l piskefløde
Antal personer:
Recipe Notes
  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Pisk sukker og smør luftigt.
  3. Tilsæt æggene et ad gangen.
  4. Bland mel, bagepulver, vanille og hakkede pekannødder i en skål. Put det i dejen.
  5. Smør et ildfast fad med lidt smør.
  6. Fordel ferskerne i bunden med den flade side nedad.
  7. Kom dejen ovenpå, og stil den ind midt i ovnen.
  8. Efter 20 min. drysses den med 1/4 dl sukker og bages yderligere 15 - 20 min.
  9. Tag kagen ud, og lad den køle af.
  10. Server den med flødeskum til.
Del denne opskrift

Skrevet i: Kager og desserter Tags: dessert, kage, pekankage med ferskner

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Hvem er vi

image

Rigtig hjertelig velkommen til SisterFood! Bag bloggen står vi, Signe og Anne, og I kan læse meget mere om os lige her.

Søg opskrift

Instagram

Facebook

sisterfood.dk

TURE OG ARRANGEMENTER

  • Fødselsdag
  • Konfirmation 2016

Copyright © 2021 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress