- Ovnkylling i karry
Denne opskrift på ovnkylling i karry er et sikkert hit. Den er virkelig nem at lave, og det gode er, at den passer sig selv, når først den er kommet i ovnen. Desuden er den fyldt med gode grøntsager. Kun fantasien sætter grænser for de grøntsager, du kan fylde i retten. Vi vælger at putte spinat i til sidst, både pga smagen, men også fordi det ser rigtig lækkert ud. I opskriften er der brugt fløde, du kan sagtens bruge halv fløde halv vand i stedet for.
Recipe Notes
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Gør grøntsagerne i stand, skær dem i passende stykker, og læg dem i et ildfast fad.
- Hæld fløde og krydderier henover, og rør rundt.
- Sæt fadet i ovnen, mens du gør kyllingen klar.
- Put olie, karry, gurkemaje, salt og peber i en skål, og rør det til en marinade.
- Fordel marinaden på kyllingen, og læg kyllingen på en rist.
- Sæt kyllingen ind over det ildfaste fad med grøntsagerne, og bag dem sammen i ovnen i ca. en time, til kyllingen er mør.
- Tag kylling og grøntsager ud af ovnen.
- Læg kyllingen på et spækbræt, og fordel spinaten ud over grøntsagsfadet.
- Rør det rundt, og giv det yderligere 10 min. ved 225 grader.
- Skær imens kyllingen ud.
- Tag grøntsagerne ud, og server.
Del denne opskrift
Skriv et svar