- Sisterfood - http://sisterfood.dk -

Ovnkylling i karry

Denne opskrift på ovnkylling i karry er et sikkert hit. Den er virkelig nem at lave, og det gode er, at den passer sig selv, når først den er kommet i ovnen. Desuden er den fyldt med gode grøntsager. Kun fantasien sætter grænser for de grøntsager, du kan fylde i retten. Vi vælger at putte spinat i til sidst, både pga smagen, men også fordi det ser rigtig lækkert ud. I opskriften er der brugt fløde, du kan sagtens bruge halv fløde halv vand i stedet for.

Ovnkylling i karry
[2]
Print Recipe
Antal personer
4
Antal personer
4
Ovnkylling i karry
[2]
Print Recipe
Antal personer
4
Antal personer
4
Ingredienser
Grøntsagsfyld
Kylling
Antal personer:
Recipe Notes
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Gør grøntsagerne i stand, skær dem i passende stykker, og læg dem i et ildfast fad.
  3. Hæld fløde og krydderier henover, og rør rundt.
  4. Sæt fadet i ovnen, mens du gør kyllingen klar.
  5. Put olie, karry, gurkemaje, salt og peber i en skål, og rør det til en marinade.
  6. Fordel marinaden på kyllingen, og læg kyllingen på en rist.
  7. Sæt kyllingen ind over det ildfaste fad med grøntsagerne, og bag dem sammen i ovnen i ca. en time, til kyllingen er mør.
  8. Tag kylling og grøntsager ud af ovnen.
  9. Læg kyllingen på et spækbræt, og fordel spinaten ud over grøntsagsfadet.
  10. Rør det rundt, og giv det yderligere 10 min. ved 225 grader.
  11. Skær imens kyllingen ud.
  12. Tag grøntsagerne ud, og server.
Del denne opskrift