Denne lemoncurdcreme er super lækker og smager friskt. Det gode er, at man kan bruge dem, som den er til desserter. Her med nøddekniplinger, man kan også fryse den ned, hvilket giver en fantastisk is :-). Det gode ved denne is er, at den ikke krystalliserer, og man behøver derfor ingen ismaskine :-). Ydermere skal den ikke stå og tø op, når den tages op af fryseren, den er klar med det samme.
Ingredienser
- 2 æggeblommer
- 90 g sukker
- 2 æggehvider
- 3 dl fløde 38%
- 1 tsk lemoncurd
- 1/2 stang vanille af god kvalitet
Antal personer:
Recipe Notes
- Pisk 2 æggeblommer, kornene fra vanillestangen og 40 gram sukker, og stil til side
- I en anden skål piskes 3 dl fløde til skum.
- I en tredje skål piskes de to æggehvider. Sukkeret tilsættes af to omgange.
- Bland lemoncurd i æggesnapsen med en dejskraber. Herefter tilsættes flødeskum, og der røres, til det er en homogen masse.
- Til sidst vendes æggehvidemassen forsigtigt i cremen.
- Vil du lave den til is, fryses den ind - gerne til næste dag.
Del denne opskrift
Skriv et svar