- Kalvehalesuppe
Når det er efterår og vinter er simremad bare super lækkert og fyldt med god smag. Supper eraltid virkelig lækkert. Her er opskriften på en smagfuld kalvehalesuppe, som helt klart er værd at vente på. Den er ikke svær at lave, og den smager lækkert med f.eks Maltboller
Ingredienser
- 2 kg kalvehaler
- 2 løg
- 1/2 selleri
- 1 porre
- 2 gulerødder
- 1 ds flåede tomater
- 3-4 dl vand
- 1 lille bundt persille
- 3 fed hvidløg
- 2 spsk olivenolie
- tsk paprika
- 5 timiankviste
- 1 l vand
- 1 laurbærblad
Antal personer:
Recipe Notes
- Sær løgene i kvarte, og hak hvidløgene groft
- Varm olien op, og brun kalvehalerne af.
- Tilsæt paprika, timiankviste, laurbærblad samt løg og hvidløg. Lad det stege et par minutter.
- Tilsæt vand, flåede tomater, salt og peber, og lad dem simre i ca. 2 timer.
- Tag kødet op ad gryden, og lad det køle af.
- Skær gulerødder og selleri i terne, og tilsæt dem.
- Skær porrene i fine skiver, og lad grønsagerne koge, til de er møre.
- Pil kødet fra benene, og put dem i suppen.
- Hak persillen, og put den i suppen.
- Smag til med salt og peber, og server.
Del denne opskrift
Super god opskrift, starter fredag og wupti så står du med gude skøn ret lørdag. Lækkert
Dejligt 🙂 En god vinterret.