Julekonfekten skal jo være i orden. Denne opskrift på dadelkugler med marcipan smager fantastisk godt. Vi giver den lige et pift med Grand Marnier. Vi har brugt Valrhona kakao, men man kan sagtens bruge noget andet. Har du lyst kan du også tilføje hakkede nødder eller lignende til dine dadelkugler. Der bliver ca. 30 kugler.
Vær forsigtig, når du smelter din chokolade. Den må ikke få for høj varme.
Ingredienser
- 300 g marcipan
- 150 g udstenede dadler
- 2 spsk Grand Marnier
- 1 spsk kakao
- 250 g chokolade
- kakao til pynt
Antal personer:
Recipe Notes
- Put marcipan, dadler, kakao og Grand Marnier i en foodprocessor.
- Blend det til en homogen masse.
- Tril massen til kugler.
- Smelt chokoladen, og betræk kuglerne. Læg dem herefter på en bageplade (eller et skærebræt) med bagepapir.
- Put lidt kakao i en si, og drys det ud over dadelkuglerne.
- Put pladen i køleskabet i 5 min.
- Tag dem ud, og læg dem i en lufttæt beholder.
Del denne opskrift
Skriv et svar