• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Sisterfood

LÆKKER MAD FOR SULTNE SJÆLE

  • Forside
  • Sisterfood
  • Opskrifter

Dadelkugler med marcipan

19. december 2018 by Anne_Daus Skriv kommentar

Julekonfekten skal jo være i orden. Denne opskrift på dadelkugler med marcipan smager fantastisk godt. Vi giver den lige et pift med Grand Marnier. Vi har brugt Valrhona kakao, men man kan sagtens bruge noget andet. Har du lyst kan du også tilføje hakkede nødder eller lignende til dine dadelkugler. Der bliver ca. 30 kugler.

Vær forsigtig, når du smelter din chokolade. Den må ikke få for høj varme.

  • Dadelkugler med marcipan
Dadelkugler med marcipan
Print Recipe
Dadelkugler med marcipan
Print Recipe
Ingredienser
  • 300 g marcipan
  • 150 g udstenede dadler
  • 2 spsk Grand Marnier
  • 1 spsk kakao
  • 250 g chokolade
  • kakao til pynt
Antal personer:
Recipe Notes
  1. Put marcipan, dadler, kakao og Grand Marnier i en foodprocessor.
  2. Blend det til en homogen masse.
  3. Tril massen til kugler.
  4. Smelt chokoladen, og betræk kuglerne. Læg dem herefter på en bageplade (eller et skærebræt) med bagepapir.
  5. Put lidt kakao i en si, og drys det ud over dadelkuglerne.
  6. Put pladen i køleskabet i 5 min.
  7. Tag dem ud, og læg dem i en lufttæt beholder.
Del denne opskrift

Skrevet i: Højtider Tags: chokolade, dadler, jul, konfekt, marcipan

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Hvem er vi

image

Rigtig hjertelig velkommen til SisterFood! Bag bloggen står vi, Signe og Anne, og I kan læse meget mere om os lige her.

Søg opskrift

Instagram

Facebook

sisterfood.dk

TURE OG ARRANGEMENTER

  • Fødselsdag
  • Konfirmation 2016

Copyright © 2021 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress