Hvis du er vild med solbær, skal du prøve denne sirup. Den har en dyb og koncentreret smag af solbær.
Denne solbærsirup er rigtig lækker til flere forskellige slags desserter. Den er super nem at lave, og så kan man gemme bærrene og bruge dem til en solbærvodka! Hvis du gerne vil beholde bærrene, gør du bare det. Vi kan godt lige, at konsistensen er helt glat.
Her er den brugt til en is med knust marengs. Den har den fordel, at den kan bruges både varm og kold, alt afhængig af årstiden. Man kan også bruge den til en muffin eller et lækkert stykke kage. Den passer også rigtig godt til et stykke ost.
Recipe Notes
- Giv bær, sukker og cointreau et opkog i en gryde, og kog kompotten igennem i ca. 15 min.
- Si bærrene fra, og put dem i et sylteglas sammen med vodkaen.
- Gem siruppen på køl til senere brug.
Del denne opskrift
Skriv et svar