Når der kommer rabarber i haven, er der mange lækre ting, man kan lave. Her er der en opskrift på råsyltede rabarber. De kan bruges både som tilbehør og i desserter. Skal man f.eks have ost, smager det rigtig lækkert til. Det passer også godt til en kage eller muffins. Se Chokolademuffins med pekannødder [2]. De bevarer deres sprødhed, hvilket er rigtig lækkert. De kan også sagtens buges til et stykke kød – f.eks Langtidsstegt lammeryg [3]
Ingredienser
- 200 g rabarber [5]
- 4 dl vand [6]
- 200 g sukker [7]
- 1/2 lime (saften) [8]
- 1 dl grenadine [9]
- 1/2 stang god vanille [10]
Antal personer:
Recipe Notes
- Snit rabarberne fint, og læg dem i en skål sammen med limesaft.
- Flæk vanillestangen, og skrab kornene ud.
- Kom vanillekorn, sukker, grenadine og vand i en gryde og giv det et opkog.
- Hæld den kogende væske over rabarberne, og lad det køle af.
- Si lagen fra rabarberne, og giv det endnu et opkog, og hæld det tilbage over rabarberne.
- Hæld det på glas, og kom det i køleskabet. Det skal trække minimum to dage.
Del denne opskrift