- Potatoskins
Potatoskins tager lidt tid at vente på, men de er super lækre, enten som frokost eller som tilbehør til aftensmaden. I denne opskrift har vi brugt løg og portobellosvampe,men man kan sagtens ændre på fyldet alt efter, hvad man kan lide. Vi bruger bagekartofler, men man kan også bare bruge store kartofler. Det forkorter bagetiden lidt.
Ingredienser
- 1 stor bagekartoffel
- 1 løg
- 1 portobellosvamp
- 1 spsk smør
- 2 spsk revet ost f.eks. Vesterhavsost
- 3 spsk hakket persille
- 1 spsk jomfruolivenolie
- salt
- peber
- 2 pastereuriserede æggeblommer
Antal personer:
Recipe Notes
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Pak kartoflen ind i stanniol, og bag den i oven i ca. 1-1.15 time, den skal være mør.
- Hak løg og portobellosvamp, og svits det i 1 spsk olie på panden i ca. 5 min. Hæld det herefter i en skål.
- Når kartoflen er mør, tages den ud, og skæres over i to halvdele.
- Skrab forsigtigt kartoffelindmaden ud, og put det op i skålen med løg og svampe.
- Tilsæt hakket persille (gem lidt til pynt), æggeblommer og smør.
- Smag til med salt og peber.
- Put kartoflerme i et ildfast fad, riv osten, og drys den henover.
- Bag dem yderligere 25 min., til de er gyldne.
- Tag dem ud af ovnen, drys med persille, og server.
Del denne opskrift
Skriv et svar