Denne pavlova med hasselnødder er super nem og hurtig at lave. Det er en rigtig sommerdessert eller en god kage til kaffen. De søde bær giver en dejlig smag af sol og sommer. Er du til andre bær, kan du også sagtens bruge det. Hasselnødder kan også skiftes ud med andre nødder.
Ingredienser
- 4 æggehvider
- 160 g sukker
- 70 g hasselnødder
- 4 dl fløde
- 1 bakke jordbær
- revet chokolade til pynt
- 1 spsk sukker til pynt
Antal personer:
Recipe Notes
- Tænd ovnen på 170 grader varmluft.
- Pisk æggehviderne let stive.
- Tilsæt sukkeret lidt ad gangen, til massen bliver sej.
- Hak hasselnødderne, de skal ikke være alt for finthakkede.
- Fordel den piskede marengs ud på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Drys med de hakkede hasselnødder og en spsk sukker.
- Bag din pavlova i 30 min.
- Tag pavlovaen ud af ovnen, og lad den køle af.
- Pisk fløden til skum, og fordel den på pavlovaen.
- Skær jordbærrene i mindre stykker og kom dem ovenpå på fløden.
- Drys med hakket chokolade, og server.
Del denne opskrift
Skriv et svar