Kanelsnegle skal have godt med fyld. Det er super nemt at servere til en fødselsdag eller til søndagskaffen. Vi kan godt lide at blande kanel og kakao. Denne opskrift giver ca. 22 stk.
Recipe Notes
- Lun mælken sammen med smør, og put den i en skål sammen med gær, sukker og æg.
- Put melet i lidt ad gangen, og ælt dejen grundigt. Den skal være elastisk.
- Lad dejen hæve i 1-3 timer.
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Bland sukker, kanel og kakao i en skål.
- Del dejen i to, og rul dem ud til to kvadrater på størrelse med en bagerist.
- Fordel sukkerblanding og smør på dejen, og rul den sammen.
- Skær dejen i det antal snegle, du gerne vil have, og placer dem på en bageplade med bagepapir.
- Lad kanelsneglene efterhæve i ca. 20 min.
- Bag dem i ovnen i ca. 20 min.
Del denne opskrift
Skriv et svar