Denne kammusling med serrano og ristet rugbrød er rigtig lækker som forret eller som del af tapas. Serranoskinken fungerer rigtig godt sammen med den sarte smag af kammusling. Du kan også sagtens bruge parmaskinke. Køber du store kammuslinger, kan de sagtens skæres over.
Prøv det f.eks sammen med Aubergine som i Barcelona, Bønnepasta med basilikum, Tomatbrød og Tunsalat
Ingredienser
- 16 kammuslinger
- 16 stk. feta
- 4 skiver rugbrød
- 3-4 skiver serranoskinke
- salt
- peber
- Brøndkarse til pynt
- olie til stegning
Antal personer: stk.
Recipe Notes
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Del rugbrødet i kvarte, så du får 16 stykker.
- Rist rugbrødet i ovnen, til det er sprødt, tag det ud, og køl det ned.
- Skær skinken i mindre stykker.
- Steg kammuslingerne i olie på panden (2-3 min)
- Fordel skinken på rugbrødet. Kom herefter kammusling og feta ovenpå.
- Pynt med brøndkarse, salt og peber.
- Server straks.
Del denne opskrift
Skriv et svar