Disse glutenfrie cookies med chokolade smager bare super godt. De er sprøde og fulde af god smag. Er man til noget andet end chokolade, kan man sagtens putte nødder eller andre gode sager i. Opskriften er hurtig at lave og kan sagtens forberedes i forvejen.
Opskriften giver ca. 20 stk.
Ingredienser
- 150 g blødt smør
- 125 g sukker
- 125 g brun farin
- 1 æg
- 125 g rismel
- 125 g mandelmel
- 1 tsk bagepulver
- 2 tsk vanille
- 250 g hakket chokolade
- 1 tsk natron
- skallen af en citron
Antal personer:
Recipe Notes
- Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
- Rør smør, sukker, brun farin og æg blødt i en skål.
- Bland rismel, mandelmel, natron, vanille, bagepulver og skallen af en citron i en anden skål.
- Hak chokoladen i "chunky" stykker.
- Bland chokoladen i dejen.
- Til sidst kommes alle de tørre ingredienser i dejen.
- Kom dejen i køleskabet i mindst en halv time.
- Lav 6 runde kugler, og placer dem på en bageplade med bagepapir. Mas dem lidt flade med hånden. De flyder en del ud, så der skal være god plads mellem dem. Kom dejen tilbage i køleskabet, indtil den skal bruges igen.
- Bag kagerne i ovnen i 10-12 minutter.
- Tag dem ud af ovnen, og lad dem køle af på en bagerist.
- Opbevares i lufttæt beholder for at bevare sprødheden.
Del denne opskrift
Skriv et svar