• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Sisterfood

LÆKKER MAD FOR SULTNE SJÆLE

  • Forside
  • Sisterfood
  • Opskrifter

Blommekompot

16. august 2016 by Anne_Daus Skriv kommentar

Blommekompot

Blommer er en hel fantastisk ting. De er søde, men har samtidig en god bitterhed, som passer godt til rigtig mange ting. Denne blommekompot kan bl.a bruges til panna cotta eller som tilbehør til ost.

Find en opskrift på panna cotta her:

Her er både en gul og en rød kompot 🙂

Blommekompot
Print Recipe
Blommekompot
Print Recipe
Ingredienser
  • 1,5 kg blommer
  • 500 g sukker
  • 1/2 stang god vanille
  • 1 dl cointreau
  • 3 spsk maizena
Antal personer:
Recipe Notes
  1. Skyl blommerne, og put dem i en gryde.
  2. Flæk vanillestangen, og skrab kornene ud.
  3. Tilsæt sukker, vanillekorn og stang samt cointreau.
  4. Kog blommerne i ca. en halv time, til de er helt møre.
  5. Jævn blommekompotten med 3 spsk maizena og vand.
  6. Afkøl blommekompotten og sorter stenene fra.
Del denne opskrift

Skrevet i: Kager og desserter Tags: blommekompot, blommer, cointreau, dessert

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Hvem er vi

image

Rigtig hjertelig velkommen til SisterFood! Bag bloggen står vi, Signe og Anne, og I kan læse meget mere om os lige her.

Søg opskrift

Instagram

Facebook

sisterfood.dk

TURE OG ARRANGEMENTER

  • Fødselsdag
  • Konfirmation 2016

Copyright © 2021 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress