Der er masser af sødme og smag i bagt butternutsquash med løg og sesam. De bliver cremede og lækre samtidig med at løgene og sesam giver et fint modspil.
Ingredienser
- 1/2 butternutsquash
- 1 stort løg
- 2 spsk god jomfruolivenolie
- salt
- friskkværnet peber
- 2 tsk ristet sesam
- 1 spsk creme fraiche 18%
- lidt hakket persille
Antal personer:
Recipe Notes
- Tænd ovnen på 200 grader
- Skær skrællen af butternutsquashen, og skær den i passende stykker
- Skræl løget, halver det, og skær det i tynde skiver.
- Bland butternutsquash, løg og olie, og læg det på en bageplade med bagepapir.
- Drys med salt og peber.
- Bages ca. 30-40 min. De skal være møre. Hold øje med, at løgene ikke bliver mørke, for så skal de tages ud først.
- Tag det ud af oven, pynt med creme fraiche, og drys med ristet sesam, hakket persille og lidt ekstra salt.
Del denne opskrift

Skriv et svar