- Sisterfood - http://sisterfood.dk -

Hjemmelavet pizza – all the way

Denne pizza er fremstillet helt fra bunden. Vi kan godt lide, at der er lidt grahamsmel i. Det giver en rigtig god sprødhed. Derfor kan du udskifte 100 g hvedemel med grahamsmel :-). Det er vigtigt, at dejen hæver i minimum 6 timer og gerne fra dagen før.

Pizzaen bages med undervarme og maksimum temperatur. Det giver en kort bagetid og en sprød bund.

 


Hjemmelavet pizza - all the way
[5]
Print Recipe
Antal personer
1-2
Ventetid
6 timer minimum
Antal personer
1-2
Ventetid
6 timer minimum
Hjemmelavet pizza - all the way
[5]
Print Recipe
Antal personer
1-2
Ventetid
6 timer minimum
Antal personer
1-2
Ventetid
6 timer minimum
Ingredienser
Dej:
Tomatsauce
Fyld:
Fyld efter bagning:
Antal personer:
Recipe Notes
  1. Put mel, vand og salt i en skål.
  2. Dejen røres grundigt og æltes gerne i min 5 min. Vær opmærksom på, at der måske skal lidt mere eller lidt mindre mel til. Dejen skal være smidig og sej. Lad dejen hæve i min 6 timer.
  3. Put flåede tomater, salt og frisk basilikum i en blender, og blend til det er en homogen masse. Stil evt. på køl.
  4. Rist portobellosvampe og løg på en pande. Vandet fra svampene skal være dampet væk.
  5. Når dejen har hævet længe nok rulles den tyndt ud, og ovnen tændes på højeste temperatur (275 grader undervarme)
  6. Put tomatsauce, ost, svampe og løg på pizzaen.
  7. Bag pizzaen i 7-10 min - hold øje!
  8. Pizzaen tages ud af ovnen og serranoskinken kommes på.
Del denne opskrift