- Sisterfood - http://sisterfood.dk -

Glaserede revelsben

[1]

Glaserede revelsben

Denne “mormorret” skal man ikke tage fejl af. Det er perfekt efterårsmad eller vintermad. Vi elsker svinekød, og der er masser af god kraft og smag i vores glaserede revelsben. Denne opskrift kommer i to variationer: en ovnbagt, som tager ca. 4 timer og en “grydeversion, som tager 2 timer. Når kødet er mørt steges det på panden, så det får en sprød skorpe.

Vi serverer retten med rå spidskål og Pilaf med spelt og krydderurter [2]

Glaserede revelsben
[3]
Print Recipe
Glaserede revelsben
[3]
Print Recipe
Ingredienser
Til stegning:
Antal personer:
Recipe Notes
  1. Alle ingredienser kommes i et ildfast fad eller i en gryde.
  2. Ovnen tændes på 120 grader, og retten passer sig selv i 4 timer.
  3. Hvis du grydesteger, koges retten i to timer ved lavt blus.
  4. Kødet tages fra på en tallerken.
  5. Saucen koges ind i en gryde i en halv time. Herefter jævnes den og smages til med salt og peber.
  6. Varm olien op på en pande, og tilsæt soya og honning. Steg dine revelsben, til de bliver brune og karameliserser. Krydr med salt og peber.
Del denne opskrift