Denne “mormorret” skal man ikke tage fejl af. Det er perfekt efterårsmad eller vintermad. Vi elsker svinekød, og der er masser af god kraft og smag i vores glaserede revelsben. Denne opskrift kommer i to variationer: en ovnbagt, som tager ca. 4 timer og en “grydeversion, som tager 2 timer. Når kødet er mørt steges det på panden, så det får en sprød skorpe.
Vi serverer retten med rå spidskål og Pilaf med spelt og krydderurter [2]
Ingredienser
- 4 revelsben [4]
- 1/2 dåse flåede tomater [5]
- 2 løg i både [6]
- 100 g knoldselleri i tern [7]
- 2 kviste timian [8]
- 1 øl [9]
- 2 spsk soya [10]
- 1/2 tsk sambal oelek [11]
- 1 tsk salt [12]
- 1 tsk peber [13]
Til stegning:
- 1 spsk olivenolie [14]
- 1 spsk soya [10]
- 1 spsk chilihonning [15]
- salt og peber [16]
Antal personer:
Recipe Notes
- Alle ingredienser kommes i et ildfast fad eller i en gryde.
- Ovnen tændes på 120 grader, og retten passer sig selv i 4 timer.
- Hvis du grydesteger, koges retten i to timer ved lavt blus.
- Kødet tages fra på en tallerken.
- Saucen koges ind i en gryde i en halv time. Herefter jævnes den og smages til med salt og peber.
- Varm olien op på en pande, og tilsæt soya og honning. Steg dine revelsben, til de bliver brune og karameliserser. Krydr med salt og peber.
Del denne opskrift