Det er lige årstid for blommer, og dem elsker vi. Disse bagte blommer med brun farin får en dyb smag fra den brune farin. De smager lidt af blommer i Madeira. Blommerne smager godt til f.eks Brownies med grand marnier og kaffe [2]. Disse blommer er super nemme at lave, man skal bare lige udholde ventetiden ;-).
Ingredienser
- 1300 g blommer [4]
- 300 g brun farin [5]
- 1 dl creme de cassis [6]
- 1,5 tsk atamon [7]
Antal personer:
Recipe Notes
- Tænd ovnen på 120 grader.
- Del blommer i halve, og tag stenene ud.
- Læg de halve blommer i et ildfast fad, og fodel brun farin udover.
- Hæld creme de cassis på.
- Bag blommerne i 3,5 timer.
- Tag blommer ud af oven, og put atamon ved. Rør det lidt rundt, så det bliver fordelt.
- Put blommerne på skoldede glas, og stil dem på køl.
Del denne opskrift