Denne vintermos med selleri er rigtig lækkert tilbehør til f.eks. en sammenkogt ret, brændende kærlighed eller et godt stykke kød. Sellerien tilfører ekstra smag. Kan du lide andre rodfrugter som søde kartofler, jordskokker eller gulerødder, kan du også bruge dem i stedet for. Det er perfekt tilbehør i efterårs- og vintermånederne.
Ingredienser
- 4 bagekartofler [2]
- 1/2 selleri [3]
- 3 spsk olivenolie [4]
- 1 bundt frisk persille [5]
- salt [6]
- peber [7]
- 3 spsk flødeost naturel [8]
- 3 spsk olivenolie [4]
- 2 tsk salt [6]
Antal personer:
Recipe Notes
- Gør grøntsagerne i stand, og skær dem i mindre stykker.
- Kog dem møre i vand.
- Hak persillen.
- Si næsten al væden fra, og og mos dem sammen med olie, hakket persille og flødeost.
- Smag til med sal tog peber, og server.
Del denne opskrift