- Sisterfood - http://sisterfood.dk -

Minitærter med friske hindbær og creme

Minitærter med bær er både friske, cremede og sprøde. De passer godt til en eftetmiddag sammen med kaffen, eller som en dessert efter maden 🙂

Opskriften giver 6 små tærter, men man kan også bruge en stor form. Dem af metal er bedst, de leder varmen bedre, og det giver en mere sprød mørdej. Man behøver ikke at bruge sprøjteposer til cremen, hvis man ikke har 🙂

 

Minitærter med friske hindbær og creme
[2]
Print Recipe
Antal personer
6
Antal personer
6
Minitærter med friske hindbær og creme
[2]
Print Recipe
Antal personer
6
Antal personer
6
Ingredienser
Creme
Topping:
Antal personer:
Recipe Notes
  1. Tænd ovene på 180 grader.
  2. Bland mel,smør og sukker i en skål.
  3. Smuldr smørret i melen, og saml dejen med 1/2 dl fløde.
  4. Rul dejen ud i 6 stykker, og beklæd de små tærteforme.
  5. Knus en makron ud over dejen, og prik dem med en gaffel.
  6. Bag dem midt i ovnen i ca. 20 min. De skal være gyldne.
  7. Pisk flødeost, lemoncurd, vanille og flormelis i en skål.
  8. Hæld fløden i, og pisk til du får en fast creme.
  9. Put cremen i en sprøjtepose (eller en skål), og læg den i køleskabet, til den skal bruges.
  10. Tag tærterne ud af ovnen, og lad dem køle af.
  11. Sprøjt (eller  fordel) cremen i tærterne, læg hindbærrene på, og drys med flormelis.

 

 

 

Del denne opskrift