- Sisterfood - http://sisterfood.dk -

Lammekølle sous vide

Lammekølle sous vide:

Vil du have garanti for en mør og saftig lammekølle, er det en rigtig god ide at lave den sous vide. Det holder på saften i kødet og mørner kødet langsom ved lav temperatur. Det tager selvfølgelig noget tid, men køllen passer sif selv det meste af tiden. Vi kan godt lide en sennepsmarinade. Det giver en ekstra god smag til dit lam.

Lammekølle sous vide
[2]
Print Recipe
Antal personer
4 -6
Antal personer
4 -6
Lammekølle sous vide
[2]
Print Recipe
Antal personer
4 -6
Antal personer
4 -6
Ingredienser
Antal personer:
Recipe Notes
  1. Varm din sous vide op til 60 grader.
  2. Krydr lammekøllen med salt, peber og friske timiankviste.
  3. Vakuumpak din lammekølle, og put den i sous vide i 5,5 timer.
  4. Tænd ovnen på 225 grader.
  5. Bland olie, citron og sennep i en skål.
  6. Tag lammekøllen op af sous viden, og smør marinaden på.
  7. Giv lammekøllen en halv time i ovnen.
  8. Tag lammekøllen ud, og server.
Del denne opskrift