- Sisterfood - http://sisterfood.dk -

Hvidnødder

Denne opskrift på hvidnødder stammer fra vores oldemor. Dem har vi altid fået til jul. De er sprøde og lækre med en fin smag af mandler. Opskriften giver ca. 60 småkager. Vil man have, at kagerne skal have en anden smag, kan man sagtens putte andre nødder eller tranebær og andre gode sager i.

Har du ikke tid til at have dem på køl, kan de komme i fryseren i ca. 10-15 min.

Hvidnødder
[2]
Print Recipe
Hvidnødder
[2]
Print Recipe
Ingredienser
Antal personer:
Recipe Notes
  1. Bland alle ingredienserne i en røreskål (gerne en køkkenmaskine)
  2. Kør med maskinen til massen er homogen.
  3. Ælt dejen kort på bordet, og del den i to stykker.
  4. Rul dem til tykke "pølser", og læg dem på køl i ca. en times tid.
  5. Tænd ovnen på 180 grader.
  6. Skær småkagerne ud, så de har ca. en halv centimeters tykkelse.
  7. Læg dem på bagepapir, og bag dem midt i ovnen i ca. 6-8 min. De skal kun være let gyldne i kanten.
  8. Tag kagerne ud, og lad dem køle af på en bagerist.
Del denne opskrift