- Sisterfood - http://sisterfood.dk -

Gulerodssalat med mango og chili

Gulerodssalat med mango og chili

Her er en opskrift på en super nem og frisk gulerodssalat med mango og chili. Den passer godt til mange forskellige retter, og så præsenterer den sig bare rigtig flot. Vi bruger gulerødder i forskellige farver, for de giver det bedste farvespil. Chili er med til at give lidt kant til denne salat, men er man ikke så vild med det, kan det sagtens udelades.

For at salaten bliver sprød, men samtidig nem at bide i, er der her brugt et mandolinjern til at lave strimler med. Man kan også bruge en kartoffelskræller, hvis man ikke har noget mandolinjern.

I opskriften er der brugt mangosirup. Har du ikke det, kan du bruge en spsk olivenolie, gerne blandet med noget af den resterende mangosaft fra mangoen samt en tsk honning. Det giver lidt ekstra sødme.

Gulerodssalat med mango og chili
[1]
Print Recipe
Antal personer
2
Tilberedningstid
15 min
Antal personer
2
Tilberedningstid
15 min
Gulerodssalat med mango og chili
[1]
Print Recipe
Antal personer
2
Tilberedningstid
15 min
Antal personer
2
Tilberedningstid
15 min
Ingredienser
Antal personer:
Recipe Notes
  1. Skræl gulerødderne, og riv dem på mandolinjernet.
  2. Fordel dem i en skål, så de ligger pænt
  3. Put dressingen på, og vend det godt rundt.
  4. Skær mangoen i tern, og fordel den i salaten.
  5. Drys med lidt chili på toppen, og server.
Del denne opskrift