- Sisterfood - http://sisterfood.dk -

Forårsruller med rejer

Forårsruller er bare noget helt andet, når man laver dem selv. Fyldet kan jo varieres, så man får det, som man vil have det. Her er det forårsruller med rejer. De plejer at være et stort hit. De bliver klart bedst, hvis man steger dem to gange, så er de helt sprøde og lækre. Har man ikke en frituregryde, er en almindelig gryde helt fint at bruge. Det bruger vi altid.

Det er en god ide at lægge dem på fedtsugende papir, både ved første og anden stegning. Som tilbehør kan man enten lave sin egen chilisauce og putte sirup eller honning i. Har man ikke sin egen, kan man jo købe det i flere supermarkeder.

Dejen til forårsruller er nemmest at få i specialbutikker. De kan fåes på frost

 

Forårsruller med rejer
[2]
Print Recipe
Antal personer
4
Antal personer
4
Forårsruller med rejer
[2]
Print Recipe
Antal personer
4
Antal personer
4
Ingredienser
Antal personer:
Recipe Notes
  1. Rengør og skræl gulerødderne, og skær dem i fine strimler (en juliennehøvl er fantastisk her).
  2. Forårsløg og spidkål skæres i strimler.
  3. Citrongræs skæres i små, fine stykker.
  4. Ingerfæren skrælles og rives, og hvidløgene skæres i små tern.
  5. Rejerne skæres i mindre stykker på et seperat skærebræt.
  6. Varm sesamolien op i en pande.
  7. Steg gulerod, spidskål, hvidløg, ingefær, forårsløg og citrongræs på panden i ca. 5 min.
  8. Tilsæt chili og rejer, og steg videre i ca. 5 min.
  9. Stil panden til side.
  10. Læg forårsrulledejen på bordpladen, og pensl kanterne med sammenpisket æg.
  11. Læg fyldet på midten, og fold enderne ind mod midten, og rul dejen sammen til en "pandekage"
  12. Når alle forårsruller er lavet, varmes olien op. Du kan se, om den er varm nok ved at putte et lille stykke brød ned i olien. Det skal boble.
  13. Steg nu forårsrullerne af to omgange. Første gang skal de være let gyldne. Anden gang, lysebrune
  14. Server dem varme med chilisauce til
Del denne opskrift