- Sisterfood - http://sisterfood.dk -

Kikærtepandekager med laksefyld

[1]

Kikærtepandekager med laksefyld

Denne opskrift på kikærtepandekager med laksefyld er glutenfri. De smager super lækkert og passer godt både som forret eller til en lækker brunch. Man kan også sagtens fylde dem med andre ting end laks f.eks. Tunsalat [2]. Pandekagerne kan sagtens laves dagen i forvejen. De bliver nemmere at skære, hvis de står på køl  mindst et par timer, inden de skæres i skiver.

Dejen til pandekagerne er meget tynd, men det gør den super nem at fordele på panden. Vend ikke pandekagen før den er lidt fast i dejen.

Opskriften giver 4 store pandekager.

Kikærtepandekager med laksefyld
[3]
Print Recipe
Antal personer
4
Antal personer
4
Kikærtepandekager med laksefyld
[3]
Print Recipe
Antal personer
4
Antal personer
4
Ingredienser
Pandekager:
Fyld:
Antal personer:
Recipe Notes
  1. Bland kikærtemel og salt i en skål.
  2. Kom vandet i, og rør grundigt med et piskeris.
  3. Kom æg og olie i og pisk igen.
  4. Varm en pande op, og bag pandekagerne.
  5. Fyld: hak laksen groft.
  6. Bland den hakkede laks i en skål sammen med flødeost, citron, karse og peber.
  7. Tag skrællen af avocadoen, og skær den i skiver
  8. Fordel laksefyldet på pandekagerne, og læg avocado i strimler på midten.
  9. Rul pandekagerne sammen, og læg dem på køl, til de skal spises.
Del denne opskrift